Βόλος: Εξαφάνιση με εργαζόμενο να φεύγει από τον φούρνο που δούλευε και να χάνονται τα ίχνη του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Εξαφάνιση με εργαζόμενο να φεύγει από τον φούρνο που δούλευε και να χάνονται τα ίχνη του

Ο Βόλος στο επίκεντρο για την εξαφάνιση ενός 50χρονου άντρα

Ο Βόλος στο επίκεντρο για την εξαφάνιση ενός 50χρονου άντρα. Τι ανέφερε ο υπεύθυνος στον φούρνο που δούλευε ο αγνοούμενος και ποιες κινήσεις έκανε η μητέρα του…

Τεράστιο πανικό προκάλεσε η είδηση ότι ένας 50χρονος άνδρας αγνοείται στην πόλη του Βόλου, καθώς επί 24 ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής σε συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα και δεν είχε εμφανιστεί και στη δουλειά του. Η εξαφάνιση προβληματίζει τις Αρχές και ο Βόλος παρακολουθεί την εξέλιξη των ερευνών. Η μητέρα του αγνοούμενου άντρα «λιώνει» από την αγωνία της, με τις άσχημες σκέψεις να έχουν φωλιάσει στο μυαλό της.

Από γνωστούς και φίλους υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθεί ο 50χρονος, ο οποίος την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, έφυγε από την εργασία του σε αρτοποιείο στον Βόλο και την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε στην βάρδιά του.

Το γεγονός αυτό, παραξένεψε τον εργοδότη του, ο οποίος άμεσα ξεκίνησε να καλεί στο τηλέφωνό του, το οποίο, όπως δήλωσε ήταν απενεργοποιημένο. Ο εργοδότης του έσπευσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα του 50χρονου, με την οποία μένουν μαζί, αλλά και εκείνη αναστατωμένη του είπε ότι γιος της δεν γύρισε σπίτι το προηγούμενο βράδυ.

Η μητέρα του έσπευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας να δηλώσει την εξαφάνισή του, όμως δεν είχε παρέλθει το χρονικό όριο των 24 ωρών για να δηλωθεί επίσημα, η εξαφάνιση,

Στα κοινωνικά δίκτυα αναρτήθηκε φωτογραφία του 50χρονου με τα στοιχεία του καθώς και στοιχεία επικοινωνίας, σε περίπτωση που κάποιος τον έχει δει ή μπορεί να γνωρίζει που βρίσκεται.

Σύμφωνα με τον εργοδότη του, ο 50χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, αλλά δεν είχε εκδηλώσει ποτέ παρόμοια συμπεριφορά.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr