Βόλος: Νέο βίντεο-σοκ από τη παράσυρση παππού και βρέφους από μοτοσικλετιστή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Νέο βίντεο-σοκ από τη παράσυρση παππού και βρέφους από μοτοσικλετιστή

Τι υποστήριξε ο 33χρονος μοτοσικλετιστής στον Βόλο

Συντετριμμένος, έχοντας δίπλα τη μητέρα και την αδελφή του, ο 33χρονος στον Βόλο περίμενε χθες έξω το γραφείο του ανακριτή την ετυμηγορία για τον εάν θα κρατηθεί ή θα αφεθεί ελεύθερος, ενώ στις δικαστικές αρχές δεν παραδόθηκαν ακόμη τα αποτελέσματα του αλκοτέστ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του gegonota.news, στην απολογία του ο 33χρονος υποστήριξε πως φορούσε κράνος και δεν είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων, καθώς ο δρόμος είχε αρκετή κίνηση και παντού ήταν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Τι υποστήριξε ο 33χρονος μοτοσικλετιστής στον Βόλο

Επανέλαβε πως ο 53χρονος πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο και ακινητοποιήθηκε στη μέση της Ιάσονος, και εκείνος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έχασε τον έλεγχο της μηχανής και ανετράπη, ενώ δεν κατάλαβε αν ο παππούς κρατούσε στα χέρια του το βρέφος.

Ο 33χρονος φέρεται να υποστήριξε πως αυτό που αντιλήφθηκε ήταν ότι ένας πεζός βρέθηκε στην άκρη της αριστερής λωρίδας του δρόμου τρέχοντας και μετά ακινητοποιήθηκε, ενώ περνούσαν από τον δρόμο αυτοκίνητα, και δεν αποφάσιζε να επιστρέψει στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικοί λειτουργοί έδωσαν στην ανάκριση βάση στο εάν το παιδί ήταν ασφαλισμένο σε καρότσι, ώστε να μην πεταχτεί από τα χέρια του παππού. Ο 33χρονος διέψευσε αυτόπτη μάρτυρα που είπε πως έκανε προσπέραση και από τους δικαστές ζητήθηκε να παρουσιαστεί βίντεο από κάμερες πριν ο 33χρονος φτάσει στην οδό Αντωνοπούλου. «Τέλειωσε η ζωή μου, αλλά δεν φταίω για ότι συνέβη», είπε ο μοτοσικλετιστής.

Νέο βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο

Το νέο βίντεο που ήρθε στο φως από το thenewspaper.gr δείχνει καρέ-καρέ το τροχαίο δυστύχημα, αλλά και τη θέση που είχαν νωρίτερα ο 53χρονος και η σύζυγός του.

Να σημειωθεί ότι λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος υπάρχει διάβαση πεζών.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 4 μηνών βρέφους

Χθες (7/11) έγινε και η κηδεία του 4 μηνών βρέφους. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, επειδή το κορίτσι ήταν αβάπτιστο, δεν έγινε κανονική κηδεία, αλλά διαβάστηκε ευχή πάνω από το μνήμα του.

Το βρέφος κηδεύτηκε με τα δύο αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια στο μικρό λευκό φέρετρο, ενώ οι γονείς της έβαλαν στο τελευταίο της ταξίδι και μια λούτρινη καρδιά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr