Ξεκινούν αύριο οι Πανελλαδικές – Ολοκληρώθηκαν ομαλά σήμερα οι ενδοσχολικές εξετάσεις των Επαγγελματικών Λυκείων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν αύριο οι Πανελλαδικές – Ολοκληρώθηκαν ομαλά σήμερα οι ενδοσχολικές εξετάσεις των Επαγγελματικών Λυκείων

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των ΕΠΑΛ σήμερα, και έτσι όλα είναι έτοιμα για την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων αύριο.

Από τα υπουργεία Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναφέρεται ότι οι Πανελλαδικές θα διεξαχθούν χωρίς προβλήματα και επισημαίνουν ότι το σύστημα μετάδοσης θεμάτων των Πανελλαδικών είναι απολύτως διακριτό από εκείνο της τράπεζας θεμάτων, που έγινε στόχος κακόβουλων επιθέσεων τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Έναρξη Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ

Αρχίζουν αύριο, Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα των Νέων Ελληνικών (Γενικής Παιδείας).

Σημειώνεται ότι εκτός του μαθήματος αυτού, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν και στην Αλγεβρα (3 Ιουνίου), ενώ κατά τις υπόλοιπες επτά ημέρες των εξετάσεων, από τις 7 έως και τις 16 Ιουνίου, θα εξεταστούν σε μαθήματα ειδικότητας.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι μία ημέρα αργότερα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου, θα αρχίσουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, με την εξέταση του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γενικής Παιδείας).

Ξεκινούν οι εξετάσεις και για τα Γυμνάσια

Η 1η Ιουνίου, εκτός από ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, είναι και η πρώτη ημέρα εξετάσεων για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων.

Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των Γυμνασίων θα διαρκέσουν μέχρι την 15η Ιουνίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr