Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη για το έγκλημα στην Κω: «Θα πάρω ένα τουφέκι και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη για το έγκλημα στην Κω: «Θα πάρω ένα τουφέκι και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά»

Συγκλονισμένη από την υπόθεση της Αναστάζια στην Κω είναι η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Η Κούλα Αρμουτίδου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και ξέσπασε για το έγκλημα στην Κω με θύμα την 27χρονη, της οποίας η σορός εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα, σκεπασμένη με κλαδιά.

«Έχω γίνει λιώμα αυτές τις ημέρες… Έχω γίνει. Η ψυχή μου είναι κατάμαυρη, μας ξύνουν τις πληγές κάθε τόσο. Να δολοφονήσουν το παιδί σου, να το βιάσουν, να το ξεγυμνώσουν, να το πετάξουν στις θάλασσες, κι από πνιγμό να “φύγει”! Όπως έκαναν σε αυτό το κοριτσάκι το 27χρονο τώρα, το βίασαν, το πήγαν, το πέταξαν μέσα σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, γυμνό το κορμάκι του, σαν σκουπίδι πραγματικό και έβαλαν και από πάνω χόρτα! Και μετά εγώ θα πιστέψω στους νόμους;», είπε, αρχικά, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς το δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή; 27 χρονών κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, να το στραγγαλίσουν και να το σκοτώσουν και να το πετάξουν σαν σκουπίδι μέσα σε μια σακούλα απορριμμάτων! Δεν ντρεπόμαστε; Παραδειγματική τιμωρία σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα, και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια! Το λέω από το 2018, από την πρώτη στιγμή. Το σύστημα μας δεν είναι τιμωρητικό, τιμωρητικό να είναι, παραδειγματική τιμωρία. Να μπουν και να μη ξαναβγούν! Εγώ αυτό θέλω, γι’ αυτούς τους δολοφόνους αυτό θέλω ως μάνα της Ελένης. Να μπουν και να μην ξαναδούν το φως του ηλίου! Πώς γίνεται ποτέ να μην τιμωρούνται οι βιαστές; Πως γίνεται και να βγαίνουν έξω στην κοινωνία και να κυκλοφορούν! Πώς γίνεται οι φονιάδες να ζητούν δεύτερη ευκαιρία; Θα πάρω κανένα τουφέκι καμιά μέρα και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr