Υδροχλωρικό οξύ εντοπίστηκε σε σχολείο του Ηρακλείου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υδροχλωρικό οξύ εντοπίστηκε σε σχολείο του Ηρακλείου

Έντονος ο προβληματισμός για το περιστατικό

Την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε ο εντοπισμός δύο μπουκαλιών με υδροχλωρικό οξύ σε σχολείο του Νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretaone.gr, τα μπουκάλια που βρήκε η καθαρίστρια του Γυμνασίου είναι πλαστικά και το ένα εξ αυτών ήταν γεμάτο με την καυστική ουσία που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμόστους μαθητές.

Η εργαζόμενη στην καθαριότητα, θορυβημένημετά και τα περιστατικά επιθέσεων με οξύ που έχουν σημειωθεί και έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενημέρωσε πάραυτα το διευθυντήτου σχολείου που με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία ενώ έδωσε και κατάθεση για το περιστατικό.

Αστυνομικοί από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα της Διεύθυνσης Αστυνομίας του Ηρακλείου έσπευσαν στο σχολείο και συνέλεξαν με προσοχή τα μπουκάλια με το υδροχλωρικό οξύ που βρέθηκαν ναι μεν στην αυλή του σχολείου αλλά σε περιφραγμένο χώρο όπου οι πρόσβαση στους μαθητές δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Τα μπουκάλια μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να ληφθούν δαχτυλικά αποτυπώματα ενώ η έρευνα για το πως βρέθηκαν στη σχολική μονάδα και για πιο λόγο είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr