Υπέκυψε στα τραύματά του εργάτης που καταπλακώθηκε από τοίχο εν ώρα εργασιών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπέκυψε στα τραύματά του εργάτης που καταπλακώθηκε από τοίχο εν ώρα εργασιών

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή οικοδόμος που είδε έναν τοίχο να πέφτει επάνω του την ώρα που εργαζόταν
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή οικοδόμος που είδε έναν τοίχο να πέφτει επάνω του την ώρα που εργαζόταν.
Ο εργάτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε, ωστόσο δεν κατάφερε να ζήσει αφού υπέκυψε στα τραύματά του.

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ξεψύχησε μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας στον Πύργο ένας εργάτης ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο κατά τη διάρκεια εργασιών.

Σύμφωνα με  πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα patrisnews.gr, ο άτυχος άνδρας, κάτω από άγνωστη αιτία, τραυματίστηκε σοβαρά όταν τοιχοποιία τον καταπλάκωσε πριν προλάβει να αντιδράσει.

Ο οικοδόμος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας στον Πύργο, όπου εκεί οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του, όπως αναφέρουν πηγές, ο άνδρας χρειάσθηκε διασωληνωθεί και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Δυστυχώς ο άνδρας «έσβησε» πριν καν προλάβει να φτάσει στο «Παναγία η Βοήθεια», καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο Γ.Ν Ηλείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr