Αυξάνεται ο ανταγωνισμός στον κλάδο των πολυκαταστημάτων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξάνεται ο ανταγωνισμός στον κλάδο των πολυκαταστημάτων

Πότε ξεκινάει τη λειτουργία της η νέα αλυσίδα Pepco
Αυξάνεται ο ανταγωνισμός για τις αλυσίδες καταστημάτων με είδη για την οικογένεια και το σπίτι με την έλευση στην Ελλάδα της πολωνικής εταιρείας Pepco.
Η εταιρεία εμπορεύεται από παιχνίδια και ρούχα μέχρι είδη σπιτιού σε τιμές έως και 30 ευρώ και έχει σκοπό να «χτυπήσει» τα μεγάλα ονόματα της αγοράς IKEA, Jumbo και ZARA.
Το πρώτο της κατάστημα είναι γεγονός στον Πειραιά ενώ έρχεται και δεύτερο στο Μαρούσι.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως: το τέλος Νοεμβρίου βρίσκει το AVENUE με ένα νέο κατάστημα 380τμ με είδη για όλη την οικογένεια και για το σπίτι, στο 1ο επίπεδο, ενισχύοντας το «value for money» προφίλ του Εμπορικού Κέντρου.

Το πρώτο κατάστημα συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ. ξεκίνησε στο Piraeus Retail Park της Trade Estates, στην Πειραιώς 86 στον Πειραιά.

Το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας θα ανοίξει αυτή την εβδομάδα στην Πέτρου Ράλλη 97 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, με τον προγραμματισμό της εταιρείας να περιλαμβάνει ένα τρίτο κατάστημα στην Αττική, και συγκεκριμένα στο Μαρούσι, στο Avenue.

Ένα ακόμα θα ανοίξει στη Λάρισα και δύο στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι τέλος του έτους η Pepco θα διαθέτει στην ελληνικά αγορά 10 καταστήματα με το δίκτυο να διευρύνεται συνεχώς καθώς η εταιρεία βρίσκεται στην τελική φάση για να υπογράψει μισθωτήρια για νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η Pepco προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανήκουν σε περίπου 500 κατηγορίες.

Τα ρούχα και τα υποδήματα αποτελούν περίπου το 60% του διαθέσιμου εμπορεύματος της αλυσίδας, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτουν είδη για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού και άλλα προϊόντα, όπως παιχνίδια.

Πέρα από τα προϊόντα που πωλούνται ως μέρος του σταθερού εμπορεύματος, η αλυσίδα προσφέρει επίσης ειδικές περιορισμένες συλλογές, προϊόντα με ειδική άδεια χρήσης, π.χ. Disney, Warner Bros, Universal και εποχιακές προσφορές, όπως για παράδειγμα, σχολικά ή χριστουγεννιάτικα είδη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr