Ευθυμίου στο evima.gr: Μειωμένη η κίνηση στην εστίαση για την Εύβοια
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευθυμίου στο evima.gr: Μειωμένη η κίνηση στην εστίαση για την Εύβοια

ο Πρόεδρος Καταστηματαρχών Εστίασης Εύβοιας Βασίλης Ευθυμίου, μιλώντας στο evima.gr, ανέφερε πως η κίνηση στα καταστήματα εστίασης της τελευταίες εβδομάδες είναι αρκετά μειωμένη και εν συνεχεία εξήγησε τους λόγους.

“Καμπανάκι” έκρουσε όσον αφορά την κίνηση στην εστίαση ο Πρόεδρος Καταστηματαρχών Εστίασης Εύβοιας Βασίλης Ευθυμίου, μιλώντας στο evima.gr.

Όπως εξήγησε η κίνηση στα καταστήματα εστίασης της τελευταίες εβδομάδες είναι μειωμένη σε μεγάλο βαθμό.

“Μια οι συνεχείς αυξήσεις τιμών των βασικών αγαθών που συρρικνώνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό και μια η συνεχείς αυξήσεις των καυσίμων και της ενέργειας έχουν περιορίσει τις εξόδους του καταναλωτικού κοινού με άμεση επίπτωση στα καταστήματα μας” είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κο Ευθυμίου, οι συνεχείς ανατιμήσεις των πρώτων υλών στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν μετακυλίονται στο πελάτη αφού όπως αντιλαμβάνεστε είναι πολύ δύσκολο για μια επιχείρηση να τυπώνει φυλλάδια η καταλόγους κάθε δυο τρεις μέρες που αλλάζουν οι τιμές και συνέχεια να κάνει αυξήσεις, με αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις να δουλεύουν με ζημιά.

“Τώρα πλέον δεν είναι μόνο τα καταστήματα εστίασης που έχουν πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά από την πανδημία αλλά και όλο το καταναλωτικό κοινό και νοικοκυριά με απρόβλεπτες συνέπειες στο μέλλον” συνόψισε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr