Επίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα- Τι πρέπει να προσέξετε στις αιτήσεις
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα- Τι πρέπει να προσέξετε στις αιτήσεις

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού του ΟΠΕΚΑ τέθηκε σε λειτουργία προκειμένου οι δικαιούχοι που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2022 να προχωρήσουν σε αυτή

Ανοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το Επίδομα Παιδιού ώστε να υποβάλλουν αίτηση για το έτος 2022 όσοι δεν το έχουν κάνει.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού του ΟΠΕΚΑ τέθηκε σε λειτουργία προκειμένου οι δικαιούχοι που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2022 να προχωρήσουν σε αυτή και να ξεκινήσει η διαδικασία της καταβολής της 5ης δόσης.

Οι δικαιούχοι του Επιδόματος μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου www.opeka.gr με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.

Σημειώνεται πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής της αίτησης Α21 επιτρέπει – μέσω εκτεταμένων ηλεκτρονικών διασταυρώσεων με διαθέσιμες βάσεις δεδομένων άλλων φορέων και υπηρεσιών – τον έλεγχο της ακρίβειας και της ορθότητας των δηλούμενων στοιχείων και πληροφοριών κατά το στάδιο υποβολής της αίτησης.

Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.

Επισημαίνεται ότι αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ