Επιμελητήριο Εύβοιας – Ψήφισαν για τις βεβαιωμένες οφειλές του ΓΕΜΗ στη Δ.Ο.Υ. – Ποιοι δεν το ψήφισαν
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο Εύβοιας – Ψήφισαν για τις βεβαιωμένες οφειλές του ΓΕΜΗ στη Δ.Ο.Υ. – Ποιοι δεν το ψήφισαν

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Εύβοιας.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν μέσω τηλεδιάσκεψης ήταν η λήψη απόφασης για εξουσιοδότηση της διοίκησης της ΚΕΕΕ για την αποστολή ηλεκτρονικά για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Εύβοιας των τελών ΓΕΜΗ στη Δ.Ο.Υ. προς βεβαίωση και είσπραξη μέσω του ΚΕΔΕ.

Το θέμα εισηγήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννης Γεροντίτης και ο οικονομικός επόπτης Σπύρος Κουτσαύτης.

Κατά την ψηφοφορία το θέμα αυτό για τις βεβαιωμένες οφειλές ψηφίστηκε με 12 ψήφους υπέρ και 3 κατά.  Συγκεκριμένα δεν ψήφισαν για να πάνε οι βεβαιωμένες οφειλές στην Δ.Ο.Υ. η πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βούλα Αγιοστρατίτη, ο επιμελητηριακός σύμβουλος Νίκος Φωκίτης και η πρόεδρος του εμπορικού τμήματος Σοφία Κόλλια Βότση.

Ακόμη αποφασίστηκε ομόφωνα το θέμα των επιχορηγήσεων σε σωματεία καθώς και η επιχορήγηση του ΣΑΜΜΕ προκειμένου να εξοφλήσει τις παλαιότερες αιτήσεις των αποζημιώσεων των μελών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr