Η ΠΣτΕ «πάει» τις επιχειρήσεις στη Νέα Υόρκη – Αιτήσεις συμμετοχής για τη διεθνή έκθεση «Summer Fancy Food»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΠΣτΕ «πάει» τις επιχειρήσεις στη Νέα Υόρκη – Αιτήσεις συμμετοχής για τη διεθνή έκθεση «Summer Fancy Food»

Στη Διεθνή Έκθεση «SUMMER FANCY FOOD SHOW 2022» 12-14 Ιουνίου 2022

Πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την συμμετοχή τους στη Διεθνή Έκθεση του Κλάδου Τροφίμων & Ποτών, «SUMMER FANCY FOOD SHOW 2022» που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 14 Ιουνίου 2022 στη Νέα Υόρκη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών«SUMMER FANCY FOOD SHOW 2022», που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 14 Ιουνίου 2022, με φυσική παρουσία στο Εκθεσιακό Κέντρο Jacob Javits, στη Νέα Υόρκη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.  

Η 66η Διεθνής Έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον σύνδεσμο «Specialty Food Association», στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 3.000 μέλη και θεωρείται ψς η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση τροφίμων και ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχειδυναμικά για τρίτη φορά στην επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών, με δεδομένη τη στροφή των Αμερικανών στην υγιεινή μεσογειακή διατροφή, το υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα αλλά και την ακμάζουσα Ελληνική Παροικία, οι Η.Π.Α. είναι βασική αγορά στόχος για τις ελληνικές εξαγωγές.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 60% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη ανέρχεται στα 2.420(πλέον Φ.Π.Α.)

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής & έξοδα μεταφοράς εμπορευμάτων

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε συνημμένη, μέχρι την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00

(αποστολή στο [email protected]και κοινοποίηση στο [email protected]), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr