Ποια χώρα δίνει μέσο μισθό πάνω από 4.000 και έχει θέσεις εργασίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποια χώρα δίνει μέσο μισθό πάνω από 4.000 και έχει θέσεις εργασίας

Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που σκέφτονται την προοπτική να μετακομίσουν για κάποια χρόνια και να εργαστούν σε μια χώρα του εξωτερικού.

Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που σκέφτονται την προοπτική να μετακομίσουν για κάποια χρόνια και να εργαστούν σε μια χώρα του εξωτερικού.

Και μπορεί οι Η.Π.Α, ο Καναδάς ή ακόμα και η Σκανδιναβία να φαντάζουν μακρινές επιλογές, όμως υπάρχει μια χώρα σχετικά πιο κοντά στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει αρκετές θέσεις εργασίας, αλλά και ιδανικούς μισθούς.

Ο λόγος για την Ολλανδία όπου το ποσοστό απασχόλησης αγγίζει το 77.8% και αποτελεί το υψηλότερο της Ευρώπης (πάνω από αυτό της Γερμανίας – 76/2%). Κάτι που σημαίνει πως όποιος αναζητήσει δουλειά, πολύ γρήγορα θα καταφέρει να βρει.

Παράλληλα, όσοι επιλέγουν την Ολλανδία για δουλειά, μπορούν να μαζέψουν ευκολότερα χρήματα, καθώς ο μέσος ετήσιος μισθός για ηλικίες από 39 ως 59 ετών είναι περίπου 50.000 ευρώ. Αν το διαιρέσουμε αυτό το νούμερο με τους 12 μήνες του έτους, έχουμε κάτι παραπάνω από 4.000 τον μήνα.

Επιπλέον, η Ολλανδία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν απαιτεί βίζα. Σε αντίθεση με τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και πολλά άλλα μέρη του πλανήτη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr