Σε προσλήψεις προχωρά η ΔΕΗ- Αναλυτικά οι πληροφορίες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε προσλήψεις προχωρά η ΔΕΗ- Αναλυτικά οι πληροφορίες

Πώς θα δηλώσουν ενδιαφέρον οι ενδιαφερόμενοι για προσλήψεις στην ΔΕΗ

Σε 16 νέες προσλήψεις προχωρά η ΔΕΗ.

Συγκεκριμενα, το Συγκρότημα Νέστου που εδρεύει στο δήμο Παρανεστίου του Νομού Δράμας, ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 8 μηνών, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα της ανακοίνωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ Δ.Ε.Η. Α.Ε. ΣΟΧ – ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ,ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] &
[email protected] και κατ΄εξαίρεση μόνο ως ύστατη επιλογή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΕΗ Α.Ε. / ΔΕΘΥΠ / ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΝΕΣΤΟΥ, Τ.Θ. 201, Τ.Κ. 66100 Δράμα, υπόψη κου Θεοδωρίδη Αχιλλέα (τηλέφωνο επικοινωνίας: 25210 61681).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία αποστολής του ηλεκτρονικού μηνύματος και στην κατ’ εξαίρεση ταχυδρομική συστημένη αποστολή, με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr