Συντάξεις: Αυτές είναι οι ημέρες πληρωμής για όλα τα ταμεία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις: Αυτές είναι οι ημέρες πληρωμής για όλα τα ταμεία

Τις κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Ιουνίου θα πληρωθούν 2,6 εκατ. συνταξιούχοι στις 26, 29 και 30 Μαΐου.Οι ημερομηνίες πληρωμών καθορίστηκαν από τον ΕΦΚΑ ανά Ταμείο με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ των συνταξιούχων.

Συντάξεις: Οι ημερομηνίες πληρωμών καθορίστηκαν από τον ΕΦΚΑ ανά Ταμείο με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ των συνταξιούχων.

 

Ανά Ταμείο

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πληρωμών, την Παρασκευή 26 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Τράπεζες, Εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την Τρίτη 30 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Τράπεζες, Εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα είναι διαθέσιμα από τα ΑΤΜ των τραπεζών από το απόγευμα της προηγούμενης μέρας που γίνεται η πληρωμή. Για πληρωμή της σύνταξης από το γκισέ της τράπεζας, οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται την ημέρα που έχουν σειρά πληρωμής με βάση το Ταμείο και το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr