Συντάξεις Ιουλίου: Ποιοι πληρώνονται σήμερα Παρασκευή 21/06
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Ιουλίου: Ποιοι πληρώνονται σήμερα Παρασκευή 21/06

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των των συντάξεων του Ιουλίου 2024 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Ξεκινά σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου, το απόγευμα, η πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου.

Κανονικά η εξόφληση από το γκισέ έχει καθοριστεί για τις 25 Ιουνίου 2024, εντούτοις τα χρήματα θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς από την Παρασκευή 21 του μήνα, ως είθισται δηλαδή οι συντάξεις θα μπουν την προηγούμενη εργάσιμη, λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος.

Αναλυτικά, η καταβολή των συντάξεων Ιουλίου θα γίνει ως εξής:

  • Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).Τα ποσά αυτά θα πιστωθούν στους δικαιούχους -και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη εφόσον οι δικαιούχοι έχουν χρεωστικές κάρτες- το απόγευμα τηςΠαρασκευής 21 Ιουνίου 2024.
  • Την Πέμπτη 27 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου. Τα ποσά θα είναι διαθέσιμα για τους δικαιούχους από το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2024.

Πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα

Ο ΟΠΕΚΑ θα πληρώσει την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων. Η πίστωση των ποσών αυτών θα γίνει το απόγευμα της 27ης του μήνα. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και τα υπόλοιπα επιδόματα του Οργανισμού, όπως προνοιακά- αναπηρικά, επίδομα ενοικίου, γέννας, κ.ά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr