ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ : Η πίεση έφερε αποτελέσματα – Χαιρετίζει τα μέτρα, αλλά δεν αρκούν λέει ο πρόεδρος του σωματείου

Χαιρετίζει τα μέτρα, αλλά δεν αρκούν λέει ο ο πρόεδρος του σωματείου, Βασίλης Εθυμίου
ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ : Η πίεση έφερε αποτελέσματα – Χαιρετίζει τα μέτρα, αλλά δεν αρκούν λέει ο πρόεδρος του σωματείου

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της εστίασης και την πανελλαδική κινητοποίηση «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» η Κυβέρνηση βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Θέλοντας να προλάβει ανακοίνωσε μέτρα ανακούφισης του κλάδου με επιστρεπτέα 6 νέο κύκλο 7 για την εστίαση και μηδενικό ενοίκιο.

Ύστερα από επικοινωνία με τον πρόεδρο του σωματείου ΄΄ ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΄΄ Βασίλη Ευθυμίου χαιρέτισε τα μέτρα αλλά είπε ότι δεν επαρκούν για τη διάσωση του κλάδου. Μας διαβεβαίωσε ότι η δράση θα γίνει κανονικά όπως επίσης το κλείσιμο των καταστημάτων την Τετάρτη 10/02.

Θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν δομικές αλλαγές στον κλάδο και να βρει η επόμενη ημέρα όλες τις επιχειρήσεις ανοιχτές που είναι και ο στόχος !!

Αύριο Τρίτη 09/02 είναι το πιο σημαντικό ραντεβού με το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης για την επόμενη μέρα του κλάδου με τον Υπουργό Οικονομικών κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ , τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ και τον Γ.Γ του Υπουργείου Οικονομικών κ. ΠΕΤΡΑΛΙΑ.

Ο Πρόεδρος συνεχάρη όλους τους επιχειρηματίες Εστίασης που είναι κοντά στο σωματείο ΄΄ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ΄΄ και όλα τα μέλη του Δ.Σ που έχουν αφιερώσει ατελείωτο προσωπικό χρόνο για το καλό του κλάδου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ