Αντώνιος Καραβάς-Θα δώσουμε τις καλύτερες λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Δ. Ερέτριας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώνιος Καραβάς-Θα δώσουμε τις καλύτερες λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Δ. Ερέτριας

Την υποψηφιότητά του από τον περασμένο Μάιο έχει ανακοινώσει για το Δήμο της Ερέτριας ο Αντώνιος  Καραβάς και επί της ουσίας ήταν ο πρώτος ο οποίος ανακοίνωσε έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη για τον τόπο του.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας μεταξύ άλλων αναφέρει

Έχοντας την πίστη ότι μπορώ να προσφέρω στους συμπολίτες μου και στον Δήμο μας, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του Δημάρχου στις ερχόμενες Αυτό-διοικητικές εκλογές.
Έλαβα την απόφαση αυτή διότι θεωρώ πως ο Δήμος μας χρειάζεται ένα άλλο σχέδιο διοίκησης και οργάνωσης.
Ένα σχέδιο το οποίο θα έχει ως βασικούς στόχους:
1ον) ο Δήμος μας να αποκτήσει χωροταξική ταυτότητα ( τελειόφοιτοι φοιτητές του Ε.Μ.Π. ) θα εκπονήσουν μελέτες για όλο το Δήμο.
2ον) να γίνει αποκέντρωση των υπηρεσιών
3ον) να γίνει αξιολόγηση και αξιοποίηση του υπαλληλικού και εργατικού δυναμικού.
4ον) να υπάρχει καθημερινή καταγραφή των προβλημάτων του Δήμου που έχουν άμεση σχέση με την καθημερινότητα του πολίτη, για την άμεση επίλυση τους.
5ον) καθιέρωση εξαμηνιαίου ή ετήσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για τις προμήθειες της ΔΕΥΑΕ.
6ον) να αξιοποιηθεί η πολιτιστική μας κληρονομιά ( ιστορικά μνημεία ).
7ον) να ισχυροποιηθούν οι Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες με αποφασιστικό ρόλο ( εκχώρηση αρμοδιοτήτων βάση νόμου ).
8ον) οι αποφάσεις να είναι υπόθεση των πολλών και όχι των ( λίγων ).
9ον) η κοινωνία των πολιτών μέσα από την επιτροπή διαβούλευσης, τους Φορείς και τους Συλλόγους, να έχουν αποφασιστικό ρόλο στην διαμόρφωση των τελικών αποφάσεων του Τοπικού και Δημοτικού Συμβουλίου.
10ον) να γίνει ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δημοτικών και Τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου μας, αξιοποιώντας με καλύτερη κατανομή τον Μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει ο Δήμος μας.
Με πλήρη συνείδηση έναντι των πολιτών για την ευθύνη που θα αναλάβω αν εκλεγώ, εγώ και οι συνεργάτες μου, υποσχόμαστε να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Δήμου μας. Προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί από άστοχες ενέργειες και την μη σωστή κατά την άποψη μας διαχείριση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, καθώς επίσης, να αποκαταστήσουμε τις αδικίες και τις ανισότητες που υπάρχουν μεταξύ των Δημοτικών και Τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου μας.
Σε καμία περίπτωση δεν διεκδικώ τον ρόλο της μοναδικής λύσης, κάθε άλλο, σέβομαι και εκτιμώ τον κάθε υποψήφιο που θα διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

Με εκτίμηση
Αντώνιος Καραβάς
Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ερέτριας

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr