Αποκλειστικό-Σημαντικές αποφάσεις ανακοινώνει ο πρόεδρος της Δημοτκής Κοινότητας Κύμης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό-Σημαντικές αποφάσεις ανακοινώνει ο πρόεδρος της Δημοτκής Κοινότητας Κύμης

Δημήτρης Πόγκας-Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες συνηθίζουμε να ανταλλάσουμε ευχές. Εφέτος είμαι ευτυχής γιατί, εκτός απ’ τις ευχές μου, μπορώ να σας ανακοινώσω και κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν για τρία πολύ σημαντικά προβλήματα, τα οποία επί χρόνια ταλαιπωρούσαν την πόλη και όλους μας.
Α) Η αποκατάσταση του Α’ Δημοτικού Σχολείου, μετά την ολοκλήρωση των μελετών, εντάχθηκε στο πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2019 και πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες.
Β) Το πρόβλημα της στέγασης των Δημοτικών, και όχι μόνο, Υπηρεσιών λύνεται με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για λήψη δανείου για την ανέγερση Διοικητηρίου στον ήδη δεσμευμένο χώρο του παλιού Συνεταιρισμού.
Γ) Το πρόβλημα του Νηπιαγωγείου αποφασίστηκε να λυθεί με την ανέγερση κτιρίου στον Δημοτικό χώρο πίσω από τη Μητρόπολη.
Πέρα από την πλήρη ικανοποίησή μας για τις αποφάσεις αυτές, που δίνουν λύσεις σε τρία ζωτικής σημασίας προβλήματα του τόπου μας, θα ήθελα σαν Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής μας Κοινότητας και εκ μέρους των συμπολιτών μας να εκφράσω θερμές ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτό, δηλαδή τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Θεοδώρου και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και τις Υπηρεσίες του Δήμου μας.
Εύχομαι σε όλους του Κουμιώτες ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, με ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ τον καινούργιο χρόνο, σε μια Κύμη αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr