Επίσκεψη σε Δήμους της Β. Εύβοιας ο υπ. περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη σε Δήμους της Β. Εύβοιας ο υπ. περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης

Σε Δήμους της Β. Εύβοιας συνέχισε τις επισκέψεις του ο υποψήφιος περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.
Συγκεκριμένα ο κ. Αναγνωστάκης συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις, σε πολύ φιλικό κλίμα,
με τους:

Δήμαρχο Διρφύων – Μεσσαπίων κ. Γιώργο Ψαθά.
Δήμαρχο Μαντουδίου –Λίμνης – Αγίας Άννας κ. Χρήστο Καλυβιώτη και
Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού κα Λίνα Ευσταθίου -Σπανού.
Μετά την ολοκλήρωση του οδοιπορικού ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε :
« Συναντήθηκα και συζήτησα με τους φίλους Δημάρχους, επισημαίνοντάς τους, ότι το αύριο θα πρέπει να το σχεδιάσουμε μαζί, καταθέτοντας την πλούσια Αυτοδιοικητική και Διοικητική μας εμπειρία και επενδύοντας στην πολιτική ωριμότητα που απαιτούν οι καιροί.
Οι δύο βαθμοί της Αυτοδιοίκησης με συνέργειες και συνεργασίες μπορούν να διασφαλίσουν την εδραίωση της αναγκαίας περιφερειακής συνείδησης, ως απαραίτητου στοιχείου της αναπτυξιακής προοπτικής της περιφέρειάς μας. Τους ενημέρωσα ότι σχεδιάζουμε και θα υλοποιήσουμε στην Περιφέρειά μας, ένα ολοκληρωμένο, συνεκτικό πρόγραμμα, που απαντά στα προβλήματα των πολιτών, επουλώνει πληγές και ανοίγει προοπτικές για μια βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη, για μια Περιφέρεια Υπεροχής και Κοινωνικής Συνοχής.
Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε σε συμμετοχή όλους όσοι έχουν την ίδια αγωνία, για ένα καλύτερο αύριο της Στερεάς Ελλάδας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr