Βασίλης Καθαροσπόρης: «Προϋπολογίζοντας τη μισθολογική δαπάνη των συμβασιούχων στεκόμαστε επί της ουσίας στο πλευρό τους»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Καθαροσπόρης: «Προϋπολογίζοντας τη μισθολογική δαπάνη των συμβασιούχων στεκόμαστε επί της ουσίας στο πλευρό τους»

To ζήτημα της παράτασης εργασίας των εργαζόμενων του   Προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας του Δήμου Χαλκιδέων  συζητήθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Στη σχετική τοποθέτηση του ο επικεφαλής της παράταξης  ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, Βασίλης Καθαροσπόρης  επισήμανε, πως διαχρονικά ο Δήμος εισηγούντο θετικά  και υποστήριζε πως οι συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς  ανάγκες , γεγονός που αποτελεί πραγματικότητα.  Παράλληλα,  ο Βασίλης Καθαροσπόρης πρότεινε  ενώπιον του σώματος   να ενταχθεί στον προϋπολογισμό  η δαπάνη μισθοδοσίας των  συμβασιούχων,  προκειμένου να αποτελέσει ένα  επιπλέον τεκμήριο στον  αγώνα τους για διεκδίκηση μόνιμης και σταθερής εργασίας.

«Προϋπολογίζοντας τη δαπάνη μισθοδοσίας των συμβασιούχων στεκόμαστε στην πραγματικότητα στον πλευρό τους και όχι επικοινωνιακά αποδεικνύοντας  ότι όντως καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες  για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καθαροσπόρης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr