Επιβεβαίωση του eviavima – Συνάντηση Μπουραντά-Χατζηδάκη παρουσία του Σπύρου Πνευματικού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιβεβαίωση του eviavima – Συνάντηση Μπουραντά-Χατζηδάκη παρουσία του Σπύρου Πνευματικού

Επιβεβαίωση του EVIAVIMA-Στο Χατζηδάκη σήμερα ο Θανάσης Μπουραντάς.  Τι συζήτησαν παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Πνευματικού.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν το θεμα παραχώρησης στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου του Συγκροτήματος Κατοικιών της ΔΕΗ στο Αλιβέρι το οποίο εκκρεμεί από το 2008 όταν εκεννωθηκαν από του υπαλλήλους της ΔΕΗ λόγω μη λειτουργιας του εν λόγω εργοστασίου.
Ο κ. Βουλευτής και ο κ.Δημαρχος επεσημαναν ότι η επαναλειτουργία και η σύνδεση του προαναφερόμενου Συγκροτήματος Κατοικιών της ΔΕΗ με την καθημερινότητα της πόλης του Αλιβερίου θα συμβαλλει στην αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων.
Η ευκαιρία λοιπόν είναι μεγάλη καθ ότι η αξιοποίηση του Συγκροτήματος θα γίνει με το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι. Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί μόνο η τοπική αυτοδιοικηση και για αυτό ζητείται η παραχώρηση από την ΔΕΗ στο Δήμο,
του εν λόγω Συγκροτήματος για χρήση διάρκειας 45 ετών.
Ο Υπουργός άκουσε την εισήγηση από το βουλευτή και άμεσα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΔΕΗ, του έθεσε υπ’οψιν του το θέμα και την επόμενη εβδομάδα κανονιστηκε συνάντηση του Δημάρχου με το πρόεδρο της ΔΕΗ ώστε το ως άνω αίτημα να εξεταστεί και να μελετηθεί απο τις αρμόδιες επιτροπές.
Τέλος ο κ. Πνευματικός ευχαρίστησε τον κ. Κωστή Χατζηδακη για την άμεση ανταπόκριση του, στο αίτημα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και του ευχήθηκε καλή δύναμη κι επιτυχία στα καθήκοντά του!!!

Στη συνάντηση παρέστησαν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή  Νίκος  Φατουσης και ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπαράκος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr