Το ΄΄ευχαριστώ΄΄ του Κώστα Μπαρούτα για την επανεκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΄΄ευχαριστώ΄΄ του Κώστα Μπαρούτα για την επανεκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος

Κώστας Μπαρούτας-<<Νιώθω πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους φίλους και τις φίλες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές και με οδήγησαν στην δεύτερη συνεχόμενη θητεία μου ως Δημοτικός Σύμβουλος.
Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε αλλά η αγάπη και η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, καθώς και η ανταπόκρισή σας στην προσπάθεια μου αυτά τα χρόνια, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι και δικαιώνει την πεποίθηση μου, ότι μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας.
Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι δίπλα σας, θα είμαι παρών στον Δήμο και στις γειτονιές. Γιατί όλα αυτά που έχουμε ανάγκη πρέπει να γίνουν. Γιατί η καθημερινότητα μας πρέπει να γίνει καλύτερη. Γιατί οι προτάσεις μας πρέπει να γίνουν πράξη.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένεια μου και τους φίλους μου για την αγάπη και την πολύτιμη στήριξη τους σε αυτή τη μεγάλη και επίπονη προσπάθεια.
Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω σε προσωπικό επίπεδο τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων Βασίλη Καθαροσπόρη για την τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευτεί μια θέση στο Κίνημα Λύση Τώρα αλλά και για την συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, για τον μεγάλο και δύσκολο αγώνα που δώσαμε, καθώς και τους συνεργάτες του γραφείου Γιούλη Τσώκου και Μαρία Γιαννακοπούλου για την εξαιρετική τους υποστήριξη.
Με εκτίμηση και σεβασμό!>>

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr