ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό Εύβοια: Τον Ιανουάριο θα εμβολιαστούν οι βουλευτές του Νομού – Γιατί ο Χατζηγιαννάκης θα εμβολιαστεί τελευταίος

Ποιοι θα ξεκινήσουν πρώτοι
Αποκλειστικό Εύβοια: Τον Ιανουάριο θα εμβολιαστούν οι βουλευτές του Νομού – Γιατί ο Χατζηγιαννάκης θα εμβολιαστεί τελευταίος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr το απόγευμα της Τετάρτης ενημερώθηκαν μέσω email οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου για το πότε θα ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς.

Σύμφωνα με αυτό θα εμβολιαστούν αρχικά όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα και κατά ηλικία.

Ενημερώθηκαν και οι βουλευτές της Εύβοιας και σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης θα είναι από τους τελευταίους που εμβολιαστεί αν και ήταν από τους πρώτους που δήλωσε ότι θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Οι βουλευτές Ευβοίας θα κλείνουν ραντεβού μέσω του emvolio.gov.gr κάνοντας εγγραφή όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα λάβουν ένα γραπτό μήνυμα (SMS) στον 5-ψήφιο κωδικό αποκλειστικής χρήσης (13034).

Με βάση τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό για τις παραδόσεις των δόσεων εμβολίων η πλατφόρμα των ραντεβού θα ανοίξει στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου για τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού.

Ο πολίτης θα μπορεί να ελέγξει αν ανήκει σε κάποιες από τις ομάδες προτεραιότητας με τους εξής τρόπους:

  • Εισάγοντας τον ΑΜΚΑ και το ονοματεπώνυμό του στην ιστοσελίδα http://emvolio.gov.gr και τη web/mobile εφαρμογή.
  • Αποστέλλοντας γραπτό μήνυμα (SMS) στον 5-ψήφιο κωδικό αποκλειστικής χρήσης (13034).
  • Προγραμματισμός Ραντεβού
  • Από τον Ιανουάριο 2021, ο πολίτης μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού του για εμβολιασμό, με τους παρακάτω τρόπους:
  • Κατόπιν σύνδεσης με στοιχεία TAXIS στην ιστοσελίδα http://emvolio.gov.gr.
  • Επιβεβαιώνοντας το προτεινόμενο ραντεβού μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) στον 5-ψήφιο κωδικό αποκλειστικής χρήσης (13034).

Για τους πολίτες, που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα τεχνολογικά μέσα, με επίσκεψη στα ΚΕΠ ή φαρμακεία. Ο πολίτης θα λαμβάνει τον μοναδικό κωδικό-αριθμό ραντεβού, καθώς και το QR Code, ανάλογα με τον τρόπο που προγραμμάτισε το ραντεβού. Σημειώνεται ότι μέσω της εφαρμογής των ραντεβού προγραμματίζεται ταυτόχρονα και ο επαναληπτικός εμβολιασμός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ