Χατζηγιαννάκης: Έφερε στη Βουλή για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Χαλκίδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηγιαννάκης: Έφερε στη Βουλή για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Χαλκίδας

Την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας σχετικά με την εργολαβική εταιρεία φύλαξης, έφερε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, με την οποία καταγγέλει τους εκπροσώπους της εργολαβικής εταιρείας φύλαξης που αρνήθηκαν να συζητήσουν με τους εργαζομένους στη φύλαξη παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου, έφερε στη Βουλή ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, καταθέτοντας ως αναφορά τη σχετική καταγγελία.

Ο βουλευτής Ευβοίας και αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει πως, όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση, η εν λόγω εταιρεία ασκεί έμμεσα πιέσεις στους εργαζομένους στη φύλαξη του νοσοκομείου Χαλκίδας, ενώ την ίδια στιγμή κανονίζονται συναντήσεις με εργαζομένους χωρίς τους νόμιμους εκλεγμένους δημοκρατικά εκπροσώπους τους.

Παράλληλα, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης επισημαίνει τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τις πρακτικές των εργολαβικών εταιρειών προς τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ζητώντας από τους αρμόδιους υπουργούς ενημέρωση να εξετάσουν την υπόθεση και να μην επιτρέψουν την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ