Χτζηγιαννάκης: «77 εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι στην Εύβοια βρίσκονται στον αέρα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χτζηγιαννάκης: «77 εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι στην Εύβοια βρίσκονται στον αέρα»

Ο βουλευτής του Σύριζα Εύβοιας και αναπληρωτής τομεάρχης αυτοδιοίκησης, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, είναι δίπλα στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του Βοήθεια στο Σπίτι.
Στη Χαλκίδα και στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζόμενων “Βοήθεια στο Σπίτι” Νόμου Ευβοίας, παρευρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο βουλευτής του Σύριζα Εύβοιας και αναπληρωτής τομεάρχης αυτοδιοίκησης, Μίλτος Χατζηγιαννάκης.
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής του Σύριζα Εύβοιας, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Το “Βοήθεια στο Σπίτι” αποτελεί μια αυτοδιοικητική δομή, η οποία έχει καταστεί θεσμός στους Δήμους της χώρας, καθώς τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης στάθηκε δίπλα στους πολίτες, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.
Πολλοί άνθρωποι, εργαζόμενες και εργαζόμενοι στο Βοηθεία στο Σπίτι, 2.909 σε όλη την Ελλάδα και 77 στην Εύβοια, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον αέρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του Βοήθεια στο Σπίτι και θα αναλάβουμε όλες τις αναγκαίες πολιτικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε να βρεθεί μόνιμη θετική λύση στο πρόβλημα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ