Εκλογές 2023 Εύβοια: Αιχμηρή τοποθέτηση Θανάση Τάρτη για τα αποτελέσματα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 Εύβοια: Αιχμηρή τοποθέτηση Θανάση Τάρτη για τα αποτελέσματα

«Ο κομματικός μηχανισμός κατάφερε και τον δεύτερο του στόχο, ο οποίος είναι να μην υπάρχει βουλευτής μη ελεγχόμενος» είπε ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας

Για παράβαση κάθε ηθικού κανόνα εκ μέρους του κομματικού μηχανισμού έκανε λόγο ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές 2023 στην Εύβοια, Θανάσης Τάρτης ο οποίος και δεν κατάφερε εκλεγεί βουλευτής, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Σε μια ιδιαιτέρως αιχμηρή του τοποθέτηση ο κος Τάρτης δήλωσε πως «δυστυχώς, ο κομματικός μηχανισμός, κατά παράβαση κάθε ηθικού κανόνα, συντάχθηκε όπως διαφαινόταν με συγκεκριμένη υποψήφια η οποία κέρδισε τις εκλογές», σχολιάζοντας την εκλογή της Κατερίνας Καζάνη, εκφράζοντας σε κάθε περίπτωση τα συγχαρητήρια του.

«Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι. Το αποτέλεσμα των εκλογών σε προσωπικό επίπεδο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αν και σε επίπεδο νομού το ΠΑΣΟΚ αύξησε σημαντικά τα ποσοστά του» είπε μεταξύ άλλων ευχαριστώντας όλους όσοι τον ψήφισαν.

«Ο κομματικός μηχανισμός κατάφερε και τον δεύτερο του στόχο, ο οποίος είναι να μην υπάρχει βουλευτής μη ελεγχόμενος» πρόσθεσε πάντως.

«Ας είναι! Εγώ παραμένω όπως πάντα στρατιώτης του ΠΑΣΟΚ, απλά πλέον ο στόχος μου είναι να τον απελευθερώσω από ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε την διαφορά μεταξύ σοσιαλισμού και σοσιαλδημοκρατίας. Πάντα πιστός στις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη! Καλή λευτεριά!», συνόψισε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr