Εύβοια: Εύσημα Τριαντόπουλου στον Κοτρογιάννη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύβοια: Εύσημα Τριαντόπουλου στον Κοτρογιάννη

Ο Χ. Τριαντόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άριστη συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Ο.Ε.Ε

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας, μεταξύ του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, αρμόδιο αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κο Χρήστο Τριαντόπουλο, παρουσία Βουλευτών και εκπροσώπων από Ο.Ε.Ε. , Τ.Ε.Ε., ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ,εκπροσώπων και Δημάρχων των πυρόπληκτων περιοχών της Β. Εύβοιας για θέματα κρατικής αρωγής.

           Στη συνάντηση ο κος Χ. Τριαντόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άριστη συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Ο.Ε.Ε. και τους Λογιστές Φοροτεχνικούς, κυρίως της Βόρειας Εύβοιας, για την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να φέρουν εις πέρας τις Δηλωτικές υποχρεώσεις των πληγέντων της Βόρειας Εύβοιας.

           Τόνισε δε, τον θετικό ρόλο της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, που σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να εξετάσει τους φακέλους της ¨αρωγής¨ για να προχωρήσουν άμεσα οι πληρωμές των πληγέντων της Βόρειας Εύβοιας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr