Εύβοια: «Τον χειμώνα θα πνιγεί κόσμος» – Στα κάγκελα οι κάτοικοι ζητούν νέα μέτρα
ΑΠΟΨΕΙΣ

Εύβοια: «Τον χειμώνα θα πνιγεί κόσμος» – Στα κάγκελα οι κάτοικοι ζητούν νέα μέτρα

Η ανακοίνωση από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Μαντουδίου - Αγίας Άννας - Λίμνης, στην Εύβοια.

Την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να υπάρξει άμεση παρέμβαση για την αποκατάσταση όλων των ζημιών στις υποδομές, γιατί ενόψει του επικείμενου χειμώνα με την παραμικρή βροχόπτωση θα πλημμυρίσουν τα χωριά μας και θα πνιγεί κόσμος αλλά και να ξεκινήσει η καταγραφή όλων των ζημιών και να απαιτηθεί άμεση αποζημίωση όλων των πληγέντων χωρίς εξαιρέσεις, απαιτεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» Μαντουδίου – Αγίας Άννας – Λίμνης, στην Εύβοια.

Όπως επισημαίνει στο αίτημά της «την προηγούμενη βδομάδα, την Τρίτη 5 και την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη, ο Δήμος μας επλήγη από την κακοκαιρία και τις έντονες βροχοπτώσεις. Συνέπεια αυτών ήταν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα σχεδόν στο σύνολο του Δήμου, ιδιαίτερα όμως στους οικισμούς Πήλι, Βλαχιά, Μετόχι, Παραλία Αγίας Άννας, Αχλάδι, Κοτσικιά και Ροβιές, όπου πλημμύρισαν δεκάδες κατοικίες, καταστήματα και καλλιέργειες».

Έτσι, ζητά την έκτακτη συνεδρίαση λόγω της σοβαρής κατάστασης και επειδή έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές υποδομές όπως δρόμοι, γεφύρια, δίκτυα ύδρευσης και δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων, ενώ όλα τα ρέματα έχουν μπαζωθεί από φερτά υλικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr