Φάνης Σπανός: Ξεκάθαρη στήριξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάνης Σπανός: Ξεκάθαρη στήριξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

O Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε την απόλυτη στήριξη της ΝΔ στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητστάκης, έβαλε τέλος στα σενάρια για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τη στήριξη της ΝΔ προς τον Φάνη Σπανό.

«Θέλω να συνεργάζομαι με τον Φάνη ως επόμενος πρωθυπουργός αν μας εμπιστευτεί ο λαός», είπε χαρακτηριστικά.

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας και παραμύθια… τέλος για τη ΝΔ και τις Περιφερειακές εκλογές, μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Λαμία.

O Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε την απόλυτη στήριξη της ΝΔ στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα και το πολύ φιλικό ύφος του Πρωθυπουργού, κάθε φορά που μιλούσε για τον Περιφερειάρχη Χαρακτηριστικό ήταν το ακόλουθο απόσπασμα τηλεοπτικής συνέντευξης που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Λαμία.

Ενδεικτικά, ερωτηθείς από δημοσιογράφο αν ο πρωθυπουργός επιθυμεί να υλοποιήσει τα σχέδια της κυβέρνησης για την Περιφέρεια με τον σημερινό Περιφερειάρχη ή αν επιθυμεί την εκλογή άλλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε πως θέλει να τα υλοποιήσει με τον σημερινό Περιφερειάρχη, τον οποίον και στηρίζει η παράταξη στις επόμενες περιφερειακές εκλογές.

«Θέλω να τονίσω ότι το σχέδιο το οποίο θα παρουσιάσουμε σε λίγο, είναι αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε με την Περιφέρεια, αλλά και με τους Δήμους. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτά είναι σχέδια τα οποία πρέπει να προκύπτουν συνεργατικά. Εσείς ξέρετε καλύτερα από εμάς να μας υποδείξετε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας, πού πρέπει να κατανείμουμε τους πόρους τους οποίους μπορούμε να διαθέσουμε στην Περιφέρεια. Και κατά συνέπεια προσβλέπω και ως επόμενος Πρωθυπουργός, εφόσον μας εμπιστευθεί και πάλι ο ελληνικός λαός, να συνεργάζομαι με τον Φάνη (Σπανό) ως επόμενο Περιφερειάρχη Στερεάς», δήλωσε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr