Η δέσμευση του Γιάννη Μανώλη για βρεφονηπιακό σταθμό στα Στύρα – Τι δήλωσε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δέσμευση του Γιάννη Μανώλη για βρεφονηπιακό σταθμό στα Στύρα – Τι δήλωσε

Τι είπε ο Γιάννης Μανώλης με αφορμή την εορτή της μητέρας

Με αφορμή τον εορτασμό της γιορτής της μητέρας ο υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου Γιάννης Μανώλης, προχώρησε σε μία δέσμευση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Για την γιορτή της μητέρας ζητάω δέσμευση οτι θα γίνει άμεσα ο βρεφονηπιακός σταθμός στα Στύρα!
Η 8η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως η γιορτή της μητέρας. Η μητέρα είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Είναι αυτή που δίνει ζωή και βρίσκεται καθημερινά δίπλα του, παίζοντας σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του.
Ως πατέρας τριών μικρών παιδιών ξέρω καλά οτι το μεγαλύτερο βάρος για το μεγάλωμα τους το έχει αναλάβει η σύζυγος. Γνωρίζω καλά τις ανησυχίες των μητέρων για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών τους και τον αγώνα τους για εξασφάλιση ίσων ευκαιριών.
Όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, βέβαια, εκτός από ευχές, οφείλουμε να προχωρήσουμε και σε πράξεις.
Περισσότερες από 30 μητέρες στη ΔΕ Στυραίων παλεύουν εδώ και χρόνια για την ίδρυση βρεφονηπιακού σταθμού. Διεκδικούν το δικαίωμα ίσων ευκαιριών για τα παιδιά τους. Διεκδικούν το αυτονόητο και εισπράττουν την υποκρισία.
Με αφορμή την γιορτή της μητέρας, καλώ την δημοτική αρχή Καρύστου να δεσμευτεί οτι θα προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία του βρεφονηπιακού σταθμού στα Στύρα. Τα χρήματα υπάρχουν. Ο χώρος υπάρχει. Το μόνο που λείπει είναι η πολιτική βούληση από μεριάς Δήμου Καρύστου».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr