Κεδίκογλου: Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναζωντανέψει η Εύβοια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεδίκογλου: Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναζωντανέψει η Εύβοια

Προσωπικό στοίχημα η ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών για τον νέο υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Σε δηλώσεις του μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης o νέος Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αρμόδιος για την αλιευτική πολιτική ο Σίμος Κεδίκογλου αναφέρθηκε στην ανασυγκρότηση της πυρόπληκτης Εύβοιας.

Δεσμεύθηκε για την ανασυγκρότησή της λέγοντας πως είναι πρώτιστο καθήκον του και σαν βουλευτής Ευβοίας να κάνει τα πάντα, να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του «για να ξαναζωντανέψει ο τόπος μας».

Κάλεσε, μάλιστα τους πολίτες να σταθούν στα πόδια τους με τη στήριξη της κυβέρνησης, ώστε η εύφορη γη της Εύβοιας να ξαναπάρει ζωή και να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

«Πάθαμε μια απίστευτη καταστροφή και μέσα από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και με συνεργασία όλων των υπουργών και κάτω από το σχέδιο του πρωθυπουργού, να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε ζωή σε ένα σκηνικό που σήμερα είναι κρανίου τόπος. Η Εύβοια έχει μεγάλη συγκριτικά πλεονεκτήματα. Είμαι βέβαιος ότι με τη συνεργασία όλων μας, των τοπικών φορέων, όλου του κόσμου, μπορούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να ξανασταθεί στα πόδια τους και να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο που θα φέρει ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης στην Εύβοια. Είναι καθήκον στο οποίο δεσμεύομαι να δώσω όλες τις δυνάμεις μου και ό,τι παραπάνω μπορώ» ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Είπε επίσης ότι υπάρχουν πολλά αλιευτικά καταφύγια που μπορούμε να προωθήσουμε, ένας σημαντικός αλιευτικός στόλος αλλά και ευρύτερα ο αγροτοδιατροφικός τομέας. «Σε συνεργασία με άλλους υπουργούς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και άλλους τομείς της οικονομικής ζωής στην Εύβοια», σημείωσε ενώ τόνισε πως το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι «τώρα να σταθεί ο κόσμος στα πόδια του καθώς υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται για το άμεσο αύριο».

Υπογράμμισε παράλληλα ότι προτεραιότητα του πρωθυπουργού είναι «να τους βοηθήσουμε να μείνουν στον τόπο τους», ενώ μίλησε για τους υλοτόμους και τους μελισσοκόμους για τους οποίους, είπε, ότι «θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε τα εφόδια, τους τρόπους και την καθοδήγηση που πρέπει».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr