ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός: Επιστολή Μαρίνου στο Χαρδαλιά για τα κρούσματα στο Μετόχι Κύμης

Τι ζητά από το Νίκο Χαρδαλιά
Κορονοϊός: Επιστολή Μαρίνου στο Χαρδαλιά για τα κρούσματα στο Μετόχι Κύμης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ κ. Ν. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΤΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ -ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

κ. Υφυπουργέ,

Στο ορεινό χωριό Μετόχι του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου με πληθυσμό 250 κατοίκους,  πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 7 Μάρτη test Κορονοιού σε 200 κατοίκους και βρέθηκαν θετικοί οι 26.

Το ποσοστό των κρουσμάτων είναι πολύ υψηλό και παρά την έγκαιρη παρέμβαση του προέδρου της κοινότητας του χωριού, καθυστερεί δραματικά η λήψη των αναγκαίων μέτρων.

Ο πρόεδρος της κοινότητας ζητάει βοήθεια και ενημέρωση για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τον έλεγχο της κατάστασης, για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και ζητούν βοήθεια για την οργανωμένη εξασφάλιση  των μέσων επιβίωσης και φαρμάκων, την προστασία της υγείας και της ζωής τους.

Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την καθυστέρηση της κυβέρνησης, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Οι ευθύνες είναι μεγάλες !

Τώρα, άμεσα, να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για τον έλεγχο της κατάστασης, την εξασφάλιση των μέσων επιβίωσης και την  ιατρική φροντίδα των κατοίκων. 

13/3/2021        

                                                      Γιώργος Μαρίνος

                                                   Βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ  

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ