ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λα.Συ Χαλκίδας: Σφοδρές αντιδράσεις για τη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Πυρά προς τη δημοτική αρχή για απαξίωση των σημαντικών θεμάτων της πόλης
Λα.Συ Χαλκίδας: Σφοδρές αντιδράσεις για τη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Πυρά προς τη δημοτική αρχή για απαξίωση των σημαντικών θεμάτων της πόλης και του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου από την Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκίδας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ.

Η ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή επιλέγει τη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, σε μια περίοδο που εκκρεμούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την πόλη, όπως ο ΧΥΤΑ της Χαλκίδας.

Η διαχείριση των απορριμμάτων  του δήμου εκκρεμεί εδώ και πολλά χρόνια καθώς η μετατροπή αυτό του ευαίσθητου για τη δημόσια Υγεία και το Περιβάλλον τομέα σε εμπόρευμα έχει οξύνει την αντιπαράθεση μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων για το ποιος θα κερδίσει περισσότερα.

Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα, που ουσιαστικά έχει λήξει η λειτουργία του ΧΥΤΑ, το πρόβλημα αυτό να αντιμετωπίζεται τόσο επιπόλαια. Η τακτική της αποφυγής επίσημης  ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου για φλέγοντα ζητήματα και η ενημέρωση με «non paper» από τα ΜΜΕ δε συνάδει με τη δέουσα σοβαρότητα των συγκεκριμένων προβλημάτων.

Στην ίδια τακτική εντάσσεται και η ενημέρωση, πάλι από τα ΜΜΕ, για προγραμματισμό δια ζώσης τακτικής  συνεδρίασης του Δημοτικού  Συμβουλίου πριν το Δεκαπενταύγουστο, διαμορφώνοντας συνθήκες προσδοκίας πως σύντομα θα συζητηθούν τα σοβαρά ζητήματα, την περίοδο που η πλειοψηφία των εργαζομένων προσπαθεί να αξιοποιήσει λίγες μέρες ξεκούρασης.

 

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλκίδας

Τσιβίκα Γρανέττα
Σταματούκος Βαγγέλης»

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ