Μαρκόπουλος: Απειλή για νέες πλημμύρες στο Κόμμα – Άφαντη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρκόπουλος: Απειλή για νέες πλημμύρες στο Κόμμα – Άφαντη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Πυρά εξαπέλυσε εναντίον της Περιφερειακής Αρχής Στερεάς Ελλάδας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος για τα προβλήματα που προκαλούνται στο Κόμμα Λαμίας κάθε φορά που βρέχει

Δρίμυ κατηγορώ εναντίον της Περιφερειακής Αρχής Στερεάς Ελλάδας από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος με κείμενό του καταγγέλει την αδυναμία της Περιφέρειας να προστατεύσει την περιοχή Κόμμα στη Λαμία που βρίσκεται συνεχώς μπροστά στην απειλή νέας καταστροφικής πλημμύρας, καθώς δεν υπάρχουν αντιπλημμυρικά έργα.

«Οι πρώτες βροχές υπενθύμισαν στους κατοίκους στο Κόμμα Λαμίας, ότι η απειλή μίας νέας καταστροφικής πλημμύρας, είναι ένα σενάριο που μετά βεβαιότητας θα πραγματοποιηθεί. Αιτία τι άλλο από την αδυναμία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και προσωπικά του κ. Σπανού να βρεθεί αντιμέτωπος με τα μεγάλα συμφέροντα των κατασκευαστικών εταιρειών που είναι υπεύθυνες για την απειλή μίας μεγάλης πλημμύρας. Δεν έχει υπάρξει από την Περιφέρεια καμία πίεση στο Υπουργείο Υποδομών ούτε εξώδικο στην κατασκευαστική που δημιούργησε το πρόβλημα στο Κόμμα ούτε καν ουσιαστική κινητοποίηση των αντίστοιχων υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Πολίτες απροστάτευτοι είναι η χειρότερη μορφή πολιτικής συμπαιγνίας και εξυπηρέτηση συμφερόντων», αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Μαρκόπουλος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr