Μήνυμα Μητσοτάκη για Πατούλη και Νίκα: Ευχαριστώ τους Περιφερειάρχες που δεν στηρίξαμε, το αντιμετώπισαν με αξιοπρέπεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Μητσοτάκη για Πατούλη και Νίκα: Ευχαριστώ τους Περιφερειάρχες που δεν στηρίξαμε, το αντιμετώπισαν με αξιοπρέπεια

Έμμεσες αναφορές στον Γιώργο Πατούλη και τον Παναγιώτη Νίκα, έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Μυτιλήνη

Έμμεσες αναφορές στον Γιώργο Πατούλη και τον Παναγιώτη Νίκα, έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Μυτιλήνη, όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για τη θέση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα του στον Γιώργο Πατούλη και τον Παναγιώτη Νίκα, τους οποίους η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να μην στηρίξει στις Περιφερειακές Εκλογές, σε Αττική και Πελοπόννησο αντίστοιχα. Μάλιστα, νωρίτερα, σήμερα, ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε επίσημα ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του.

«Το κόμμα έχει κάνει πια συνολικά και για τις 13 περιφέρειες τις επιλογές του. Θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους τους εν ενεργεία Περιφερειάρχες τους οποίους το κόμμα επέλεξε τελικά να μην στηρίξει και να εξάρω την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν αυτή την κομματική επιλογή – δύσκολη ενδεχομένως γι’ αυτούς αλλά είναι κάτι που θέλω να το τονίσω», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε περιφερειάρχες που να μπορούμε να συνεργαστούμε αποτελεσματικά» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως «αυτό που χρειαζόμαστε είναι συνεργάτες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». «Οι τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν καλύτερα ποιος είναι καλύτερος να τους εκπροσωπήσει».

«Η επιλογή μας είναι περιφερειάρχες που μπορούν να υπηρετήσουν το δικό μας αναπτυξιακό όραμα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας πως «με αυτή την προσέγγιση θα κινηθούμε στις περιφερειακές εκλογές».

«Έχουμε κλειδώσει τις επιλογές μας και θέλουμε να δικαιωθούν στις κάλπες από τους πολίτες» σημείωσε. Αναφερόμενος στον Αλκιβιάδη Στεφανή έκανε λόγο για «σωστή επιλογή για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου».

«Μπορεί να συνεργαστεί άνετα με την κεντρική κυβέρνηση, αλλά έχει γνώση και των αναγκών της τοπικής κοινωνίας» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του ο κ. Στεφανής ανέφερε: «Προσέρχομαι με σκοπό να δώσω δυναμική και προοπτική για το αύριο του τόπου».

«Ζητώ από όλους να προχωρήσουμε μαζί για την ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου και την καλύτερη ζωή των κατοίκων του. Ξεκινάμε μια ωραία μάχη και ξεκινάμε δυναμικά», κατέληξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

 

https://www.youtube.com/live/PVgF6_0NYY0?feature=share

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr