Ραγδαίες εξελίξεις στον Δήμο Ερέτριας για το προσφυγικό-Ο Καρράς κάνει λόγο για πολιτικό σκάνδαλο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαίες εξελίξεις στον Δήμο Ερέτριας για το προσφυγικό-Ο Καρράς κάνει λόγο για πολιτικό σκάνδαλο

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΕΥΒΟΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, μετά την πρόσφατη ενημέρωσή του για επικείμενη μεταφορά μεταναστών στην Ερέτρια, με πιθανή εμπλοκή Αρχηγού Δημοτική Παράταξης, προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

” Τα νέα που κυκλοφορούν σε τοπικά ειδησεογραφικά μέσα, για επικείμενη εγκατάσταση, ακόμα μεγαλύτερου αριθμού προσφύγων και σε άλλο τοπικό ξενοδοχείο, έχουν δημιουργήσει σοβαρό προβληματισμό σε όλους μας, ιδίως γιατί η εικόνα που παρουσιάζεται, είναι ακριβώς αντίθετη με τις διαβεβαιώσεις εφησυχασμού που μας μεταφέρει η δημοτική μας αρχή.

Αν μάλιστα αληθεύουν οι πληροφορίες, ότι στην υπόθεση αυτή, εμπλέκεται και αρχηγός Δημοτικής Παράταξης, τότε μιλάμε ξεκάθαρα για ένα πολιτικό σκάνδαλο, στο οποίο ξεκαθαρίζω δημόσια, ότι εγώ προσωπικά και οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΕΥΒΟΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, δεν έχουμε καμία απολύτως εμπλοκή.

Ως αρχηγός Δημοτικής Παράταξης, θα ζητήσω επίσημα ενημέρωση από τον κ. Δήμαρχο, κι αν η είδηση αυτή επιβεβαιωθεί, θα εισηγηθώ την παραίτηση του εμπλεκόμενου αρχηγού – δημοτικού συμβούλου, καθώς η συμμετοχή του στα κοινά του Δήμου μας, θεωρείται πλέον κατακριτέα.”

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, Επικεφαλής της Παράταξης ΕΥΒΟΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr