ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντικές οι παρεμβάσεις του Σπύρου Πνευματικού για τις αποζημιώσεις των Συκοπαραγωγών «Α.Σ. Ταξιάρχης

Οι συναντήσεις του βουλευτή για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.
Σημαντικές οι παρεμβάσεις του Σπύρου Πνευματικού για τις αποζημιώσεις των Συκοπαραγωγών «Α.Σ. Ταξιάρχης

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στο βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ , Σπύρο Πνευματικό στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού.

Συγκεκριμένα ο κ. Πνευματικός επισκέφθηκε το δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού όπου συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες και μεμονωμένους πολίτες και συζήτησαν θέματα που τους απασχολούν ενώ σημαντική ήταν και η συνάντηση με το Λιμενάρχη Αιδηψού στο Λιμεναρχείο όπου συζήτησε με το προσωπικό της εν λόγω υπηρεσίας για θέματα αρμοδιότητάς τους, με το Διοικητή και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού Ιστιαίας.

Του έθεσαν προβλήματα που αφορούν τον παλαιό κατεχόμενο στόλο πυροσβεστικών οχημάτων καθώς και την ανάγκη ενίσχυσης της υπηρεσίας με περίπου 10 άτομα ειδικότητας οδηγού οχημάτων ενώ ο Διοικητής ζήτησε όπως αλλάξουν οίκημα λόγω μεγάλης παλαιότητας του υφιστάμενου και με το Δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού με τον οποίο συζήτησε θέματα της περιοχής.

Ο Σπύρος Πνευμαντικός επισκέφθηκε και το Συνεταιρισμό Συκοπαραγωγών «Α.Σ. Ταξιάρχης» στο ομώνυμο χωριό.

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του συνεταιρισμού κ. Δημήτρη Στολίδη και με συκοπαραγωγούς, όπου τους ενημέρωσε για τη μεγάλη προσπάθεια και τις ενέργειες που έχει κάνει προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανό σχετικά με τις αποζημιώσεις που έχουν αιτηθεί λόγω καταστροφών από την κακοκαιρία «Μήδεια» και για τη ζημιά που έπαθαν στο εμπόριο λόγω κορονοϊού, σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης που είχε γίνει με τον Υπουργό τον Μάρτιο για το θέμα με πρωτοβουλία του.

Δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει ξανά με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και θα ενημερώσει τον Πρόεδρο των συκοπαραγωγών για την πορεία του σχετικού φακέλου που έχει σταλεί στο Υπουργείο.
Ακόμη επισκέφθηκε την περιοχή Αγίου Γεωργίου Λιχάδας και συζήτησε με κατοίκους και τοπικούς παράγοντες για το θέμα που αντιμετωπίζουν με την ύδρευση της εν λόγω περιοχής με πόσιμο νερό.

Το θέμα αυτό εκκρεμεί αρκετά χρόνια, είναι απαράδεκτο να υπάρχει τη σημερινή εποχή και θα το θέσω επισταμένως στους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών, δεσμεύτηκε ο κ. Πνευματικός.

Ο Σπύρος Πνευματικός σημείωσε όλα τα αιτήματα τα οποία και θα εξετάσει και φυσικά θα επανέλθει προκειμένου να δώσε απαντήσεις στους πολίτες και γι αυτό τον εμπιστεύονται για την ευθύτητα και την ειλικρίνειά του.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ