Σίμος Κεδίκογλου για τις εκλογές 2023: Η αυτοδυναμία αποτελεί εθνική αναγκαιότητα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σίμος Κεδίκογλου για τις εκλογές 2023: Η αυτοδυναμία αποτελεί εθνική αναγκαιότητα

Οι πολίτες την Κυριακή των εκλογών, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, αναφέρει στο περιθώριο των αποτελεσμάτων των εκλογών 2023 στην Εύβοια ο βουλευτής.

«Θα είμαι στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η Εύβοια και οι άνθρωποί της να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο», τονίζει ο Σίμος Κεδίκογλου στο περιθώριο των αποτελεσμάτων των εκλογών 2023.

Οι πολίτες την Κυριακή των εκλογών, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, αναφέρει και εξηγεί πως στην μεγάλη πλειονότητά τους επέλεξαν σταθερότητα, απέδειξαν ότι θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση, με ορίζοντα τετραετίας.

«Τα δεδομένα είναι καταλυτικά. Αποδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή. Αυτό ζήτησαν οι ψηφοφόροι και το ζήτησαν με τρόπο εμφατικό. Παρ’ όλα αυτά, η μάχη για μια ισχυρή κυβέρνηση δεν έχει κριθεί. Είναι μπροστά» συνοψίζει.

«Καλώ όλους τους πολίτες που πιστεύουν στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια Ελλάδα της προκοπής και της αξιοσύνης, να δώσουμε τη μάχη των δεύτερων εκλογών με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο. Να πείσουμε ακόμα περισσότερους πως η πατρίδα μας αξίζει περισσότερα. Η αυτοδυναμία άλλωστε δεν αποτελεί κομματική σκοπιμότητα, αλλά εθνική αναγκαιότητα. Είναι προϋπόθεση για να διασφαλιστεί η σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα και να μην μπει σε περιπέτειες», προσθέτει.

«Χρειάζεται μάλιστα να είμαστε ακόμη περισσότεροι στη νέα κάλπη, για να είναι ισχυρή και ξεκάθαρη η εντολή για ρήξεις και τομές με όσα μας κράτησαν πίσω για δεκαετίες. Σε ότι με αφορά, θα είμαι, όπως πάντα, στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε οι Εύβοια και οι άνθρωποί της να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο», κλείνει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr