Στην Ιστιαία ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης-Συνάντηση με τον δήμαρχο Γιάννη Κοντζιά, επίσκεψη στο Κ.Υ. Ιστιαίας [εικόνες]
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ιστιαία ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης-Συνάντηση με τον δήμαρχο Γιάννη Κοντζιά, επίσκεψη στο Κ.Υ. Ιστιαίας [εικόνες]

Στα πλαίσια της περιοδείας του στους δήμους της Βόρειας Εύβοιας

Στα πλαίσια της περιοδείας του στους δήμους της Βόρειας Εύβοιας, ο αν. τομεάρχης εσωτερικών, υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης και βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μίλτος Χατζηγιαννάκης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ισταίας Αιδηψού, Γιάννη Κοτζιά και το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.

Στη συζήτηση με τον κ. Κοτζιά και την αντιδήμαρχο κ. Φουρνάρη τέθηκε το ζήτημα της θέσης των ΟΤΑ στην αντιμετώπιση της πανδημίας και της προστασίας των κατοίκων του δήμου από την υγειονομική και επακόλουθη οικονομική κρίση. Επιπλέον, συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής χρησιμοποιώντας τα νέα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία καθώς και η επικοινωνία μεταξύ των γειτονικών δήμων.

Στη συνέχεια ο βουλευτής Εύβοιας επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και συνομίλησε με τον διευθυντή κ. Ξενοφώντα Αποστολόπουλο και το ιατρικό προσωπικό. Στη συνάντηση ο Μ. Χατζηγιαννάκης ενημερώθηκε για τα θέματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας στα οποία υπάρχει το κρίσιμο ζήτημα διαχείρισης έκτακτων περιπτώσεων καθώς οι διακομιδές στα νοσοκομεία καθίστανται δύσκολες λόγω της απόστασης των εγγύτερων νοσοκομείων. Παράλληλα, γίνονται διακομιδές για απλά περιστατικά πχ ακτινογραφίες λόγω έλλειψης ιατρών που ανεβάζουν υπέρογκα το κόστος για το δημόσιο σύστημα υγείας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr