Στις κληρώσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας η Σοφία Νικολάου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις κληρώσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας η Σοφία Νικολάου

Η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, κ. Σοφία Νικολάου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που οργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022 – 2023.

Στη Χαλκίδα διεξήχθησαν χθες οι κληρώσεις για τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Α’ και Β’ Κατηγορίας και για την Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, κ. Σοφία Νικολάου, παραβρέθηκε στην όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022 – 2023.

Η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής συζήτησε με τοπικούς φορείς και ποδοσφαιρικούς παράγοντες τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Π.Σ.Ε. αλλά και γενικότερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μετά την εκδήλωση η κ. Νικολάου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Πρέπει ο καθένας με τον τρόπο του, να συμβάλει στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, προάγοντας τις αξίες και τα οφέλη για τους νέους της Εύβοιας και όλης της Ελλάδας. Μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο, όπως και όλα τα αθλήματα, πρέπει να αναδεικνύουν τον σεβασμό στον αντίπαλο, το ευ αγωνίζεσθαι, την αγάπη για τον αθλητισμό, τη χαρά για τη ζωή».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr