Ταυτοποιήθηκε 23χρονος για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταυτοποιήθηκε 23χρονος για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο άτομα για την επίθεση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη που και τα δύο έχουν αφεθεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους

Στην ταυτοποίηση ενός ακόμη ατόμου που συμμετείχε στην επίθεση σε βάρος του γενικού γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαρτίου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

 

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για έναν νεαρό, 23 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός στις αρχές, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν για συμμετοχή σε επεισόδια.

Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ο 19χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί και απολογήθηκε σήμερα για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια την Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Όπως έγινε γνωστό, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 δεν αναγνώρισε τον νεαρό, στον οποίο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.

Έλεύθερος με περιοριστικούς όρους έχει αφεθεί επίσης ένας 17χρονος, ο οποίος φέρεται να γρονθοκόπησε τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαρτίου προσήχθη ένας 35χρονος, ο οποίος εν τέλει αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η προσαγωγή δεν έγινε σύλληψη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr