Θεοδωρικάκος: Οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν να κινηθούν νομικά κατά της Αττικής Οδού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν να κινηθούν νομικά κατά της Αττικής Οδού

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε πως η εταιρεία άφησε οχήματα και φορτηγά να μπαίνουν και να πληρώνουν διόδια για ώρες αφού είχε εντοπιστεί το πρόβλημα

Πυρά στην Αττική Οδό για τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος κάλεσε τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν να κινηθούν νομικά.

«Σε αυτή την κυβέρνηση δεν αρέσει να ωραιοποιεί την κατάσταση, αλλά να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα», ανέφερε αρχικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος, «οι πολίτες ταλαιπωρήθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό», σημειώνοντας πως «το μεγαλύτερο πρόβλημα, λόγω του οποίου διαμορφώθηκε μια κατάσταση σε όλο τον νομό Αττικής, είναι ότι έκλεισε η Αττική Οδός. Η εταιρεία δεν μπόρεσε να την κρατήσει ανοιχτή, και μάλιστα με έναν τρόπο ασύντακτο».

Ο Τ. Θεοδωρικάκος είπε πως η εταιρεία άφησε οχήματα και φορτηγά να μπαίνουν και να πληρώνουν διόδια για ώρες αφού είχε εντοπιστεί το πρόβλημα και μετά έγινε ό,τι έγινε.
Ο κ. Θεοδωρικάκος μάλιστα έκανε λόγο για ανικανότητα και αδυναμία πρόβλεψης από την Αττική Οδό.
Τέλος, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, αρνούμενος πως υπήρξε καθυστέρηση στην κινητοποίηση των Αρχών, εξήγησε ότι «αμέσως μόλις έγινε το κλείσιμο του δρόμου, στις 15:00, έγινε άμεση κινητοποίηση όλων των δυνάμεων και στη συνέχεια έγινε χρήση του Στρατού, λόγω της κατάστασης», τονίζοντας πως «χρησιμοποιήσαμε ακόμη και την ΕΚΑΜ, ό,τι καλύτερο έχει η Αστυνομία».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr