Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Εύβοιας: «Κραυγή αγωνίας» για τις συνθήκες λειτουργίας του
Ειδησεις ευβοια

Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Εύβοιας: «Κραυγή αγωνίας» για τις συνθήκες λειτουργίας του

Μετά την επίσκεψη, ο βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Μαρίνος προέβη σε γραπτή δήλωση, χαρακτηρίζοντας "τραγική την κατάσταση που επικρατεί"

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος με κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Εύβοιας, στην Αυλίδα και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους.

Μετά την επίσκεψη, ο βουλευτής Εύβοιας προέβη σε γραπτή δήλωση, χαρακτηρίζοντας “τραγική την κατάσταση που επικρατεί” και τονίζοντας – μεταξύ άλλων- ότι:

“Η κατάσταση είναι επικίνδυνη και έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Η προσπάθεια ωραιοποίησης των αρμοδίων εξοργίζει, προκαλεί το αίσθημα όλων αυτών -συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων της περιοχής- που γνωρίζουν τα χρόνια και οξυμένα προβλήματα του θεραπευτηρίου, το οποίο έχει σταθεί όρθιο χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού, με βαριές συνέπειες στην υγεία του.”

Ο Γιώργος Μαρίνος επισημαίνει ότι πρέπει άμεσα:

Επιβάλλεται να επιλυθεί το πρόβλημα της στατικότητας και ασφάλειας του κτιρίου, ή να εξασφαλιστεί στέγαση σε κατάλληλο κτίριο.

Να γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες, να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της κουζίνας με το αναγκαίο προσωπικό, να ικανοποιηθούν επειγόντως τα αιτήματα του σωματείου των εργαζομένων.

Αν δεν γίνουν επειγόντως προσλήψεις και δεν ανανεωθούν οι συμβάσεις των επικουρικών το Θεραπευτήριο δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr