Θύμα επίθεσης από χάκερς η Όλγα Γεροβασίλη – Της απέσπασαν χρήματα από τους λογαριασμούς της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θύμα επίθεσης από χάκερς η Όλγα Γεροβασίλη – Της απέσπασαν χρήματα από τους λογαριασμούς της

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε πως και οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δεχτεί επίθεση και έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες 

Θύμα ηλεκτρονικής επίθεσης από χάκερς έπεσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η ίδια, επιτήδειοι κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα από τους βουλευτικούς τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Μάλιστα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε πως και οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δεχτεί επίθεση και έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες

Η δήλωση της κ. Γεροβασίλη

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεσηχακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες.

Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης. Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr