Τσώκος: Να συγκαλέσει άμεσα την ομάδα διαχείρισης κρίσης COVID-19 ο Δήμος Ερέτριας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσώκος: Να συγκαλέσει άμεσα την ομάδα διαχείρισης κρίσης COVID-19 ο Δήμος Ερέτριας

Να παραμείνουμε ψύχραιμοι και ο καθένας μας ξεχωριστά πρέπει να αναλάβει την προσωπική του ευθύνη με γνώμονα το καλό για το γενικό σύνολο.

Με δημότες της Ερέτριας επικοινώνησε ο δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Τσώκος για την αύξηση των κρουσμάτων στο Δήμο Ερέτριας.

«Επικοινώνησα πριν από λίγο με πολλούς Δημότες Ερέτριας όπου και διαπίστωσα τις ανησυχίες των συμπολιτών μας για τα επιβεβαιωμένα και μη κρούσματα covid-19 στην περιοχή μας λόγω του Σαββατοκύριακου.
Δυστυχώς από τον Δήμο μας δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την πραγματική κατάσταση, με αποτέλεσμα όλοι οι δημότες αλλά και περισσότερο οι γονείς να μην ξέρουν πως να διαχειριστούν τα παιδιά τους με την αυριανή παρουσία στο σχολείο τους.
Καλώ την δημοτική αρχή να προχωρήσει στη διαρκή ενημέρωσή των Πολιτών από αύριο το πρωί .
Να συγκαλέσει την ομάδα διαχείρισης κρίσης COVID-19 άμεσα και να συνεδριάσει.
Να πάρει παρουσίες από όλες τις τάξεις των σχολείων και να αποφασίσει αν η εκπαίδευση θα γίνει στις αίθουσες ή με τηλεδιάσκεψη.
Να βγάλει δελτίο τύπου και να ενημερώσει επίσημα τους δημότες.
Αγαπητοί μου συνδημότες αυτή την στιγμή πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και ο καθένας μας ξεχωριστά πρέπει να αναλάβει την προσωπική του ευθύνη με γνώμονα το καλό για το γενικό σύνολο.
Ας μην ξεχνάμε τις οδηγίες των ειδικών», είπε ο κ. Ευάγγελος Τσώκος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr