Βόρεια Eύβοια: H Σοφία Νικολάου στην Ισταία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βόρεια Eύβοια: H Σοφία Νικολάου στην Ισταία

Η Σοφία Νικολάου, υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία είχε σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, εργαζόμενους και πολίτες και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα της Βόρειας Εύβοιας

Με περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιστιαίας, συνεχίζει την προεκλογική της εκστρατεία η Σοφία Νικολάου.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία είχε σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, εργαζόμενους και πολίτες και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα.

Αρχικά η κ. Νικολάου μετέβη στο Ειδικό Σχολείο του Νέου Πύργου, όπου είδε από κοντά την πραγματικά σπουδαία δουλειά που γίνεται με τα άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και ικανότητες.

Επειτα, η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε ελαιοτριβείο της περιοχής και συνομίλησε με τους εργαζόμενους αλλά και παραγωγούς ελαιολάδου.

Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν η φετινή σοδειά, πώς έχουν διαμορφωθεί οι τιμές, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στην παραγωγική διαδικασία.

Τέλος η κ. Νικολάου πήγε στην πόλη της Ιστιαίας και συνάντησε εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ της πόλης ενώ επισκέφτηκε και το Δασαρχείο όπου ο δασάρχης, κ. Γιώργος Σελίμης την ξενάγησε στα έργα που έχουν γίνει και την ενημέρωσε για όλα όσα πρέπει να υλοποιηθούν προκειμένου η περιοχή να προστατευτεί αλλά και να αναγεννηθεί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr