Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου στην Αμάρυνθο στην οποία προεξήρχε με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Θεοφιλάστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος
Το Σαββάτο 31 Ιουλίου τελέσθηκε με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου στην Αμάρυνθο στην οποία προεξήρχε με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Θεοφιλάστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος με συλλειτουργούς τον Πανοσ Αρχιμ Χερουβείμ Μεστούση Ιερατικό Προϊστάμενο Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Παλαιού Κοιμητηρίου Χαλκίδος  τον Σταυροφόρο Γεώργιο Κόκκωνα Ιερατικό Προϊστάμενο Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Βρυξελλών τον Οικονόμο Κυριακό Κοκκάλα εφημέριο του ιερού ναού και τον εξ Αμαρύνθου καταγόμενο Διάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου π. Κωνσταντίνο Δέδε με την συμμετοχή των ιεροψαλτών.
Τον θείο λόγο κήρυξε επί του ευαγγελικού αναγνώσματος, ο Θεοφιλέστατος κ. Φιλόθεος ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο.
Ακολούθως ετέλεσε ιερό μνημόσυνο ευσεβούς ενορίτου και προπάτορος του Διακόνου π. Κωνσταντίνου Δέδε.
Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr