Εύβοια:Τηλεδιάσκεψη της ΟΠΣΕ με ομοσπονδίες ανά την Ελλάδα για την επαναλειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εύβοια:Τηλεδιάσκεψη της ΟΠΣΕ με ομοσπονδίες ανά την Ελλάδα για την επαναλειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων

Την Τρίτη 02/06/202, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας, της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισσάμου, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ρόδου, την Ένωση Φορέων Θεσσαλονίκης, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Έβρου, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Καρδίτσας και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας Αχαΐας.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως τον τρόπο επαναλειτουργίας των Πολιτιστικών Συλλόγων ανά την Ελλάδα και την ανεύρεση τρόπων αντιμετώπισης των δυσκολιών τους.
Βασικό προτέρημα είναι η εύρυθμη λειτουργία των Συλλόγων, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί).
Μετά από επιστολές όλων των παραπάνω Ομοσπονδιών-Ενώσεων που είχαν σταλεί την προηγούμενη εβδομάδα προς το Υπουργείο Πολιτισμού, ζητώντας την επαναλειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων και τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, φαίνεται ότι οι προτάσεις μας έγιναν δεκτές από το Υπουργείο, αφού ανακοινώθηκε άμεσα η έναρξη των δραστηριοτήτων και σήμερα η διεξαγωγή εκδηλώσεων από την 1η Ιουλίου.
Βέβαια είμαστε εν αναμονή των μέτρων προστασίας, σχετικά με τις εκδηλώσεις (θα σας ενημερώσουμε άμεσα για αυτό).
Τέλος, ευχαριστούμε τους Προέδρους των Ομοσπονδιών-Ενώσεων για τη συνεργασία σε αυτή τη τηλεδιάσκεψη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr