ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Happy Virus Team: Παιδιά από όλη την Ελλάδα έδωσαν αγάπη – Συγκινητικό βίντεο

Παιδιά από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στην δράση
Happy Virus Team: Παιδιά από όλη την Ελλάδα έδωσαν αγάπη – Συγκινητικό βίντεο

Όλος ο κόσμος μα πρωτίστως τα παιδιά χρειάζονται μια αγκαλιά ,όχι μόνο σήμερα που είναι Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης, αλλά καθημερινά ώστε να ζεστάνουμε την καρδιά τους.
Αν μπορούσαμε να παρομοιάσουμε τα παιδιά με τον κεντρικό χαρακτήρα ενός παραμυθιού μάλλον στο μυαλό μας θα φτερουγίσει το “Δέντρο που έδινε” του ShelSilverstein.

Τα παιδιά είναι ένα δεντράκι, που πρέπει να το ποτίζουμε με αγάπη, ειρήνη, φιλία, ευτυχία, υγεία, γνώση, παιχνίδι, σεβασμό αθωότητα. Μα πάνω απ’ όλα αγάπη. Και αυτό με την σειρά του θα μεγαλώνει και θα μοιράζει απλόχερα δίχως αντάλλαγμα ΑΓΑΠΗ.

Η Αγάπη δυναμώνει τα βλέμματα των παιδιών. Ακόμη και στις μέρες όπου τα βλέμματά τους απλά νοσταλγούν το αγαπημένο τους, τους φίλους τους, τις κούνιες, λουλούδια, πολύχρωμα μπαλόνια., πολλά μπαλόνια μα και το σχολείο.

Ακόμη και ο Πίτερ Παν αγάπη ήθελε για να πετάξει.

Αυτά είναι μερικά από τα λόγια που έγραψαν οι μαθητές της ΣΤ1 του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης μαζί με τον δάσκαλό τους Παναγιώτη Κεφαλά καλωσορίζοντας την δράση της ομάδας Happy Virus Τα Παιδιά Ζωγραφίζουν για τα Παιδιά Δίνοντας Αγάπη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης.

Με αυτά τα λόγια όλη η ομάδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην δράση αυτή ζωγραφίζοντας και δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για τα παιδιά όλου του κόσμου. Αλλά να ευχαριστήσουμε και όλους τους παραλήπτες, που με χαρά παρέλαβαν τις ζωγραφιές και τις δημιουργίες τους δείχνοντας ότι τελικά υπάρχει ακόμη ελπίδα! Και όπως έλεγε και ο Απόστολος Παύλος η Αγάπη όλα τα Μπορεί.

Ευχαριστούμε ονομαστικά τους Παραλήπτες:

Φοίνικας-Χαμόγελο του Παιδιού, Χαμόγελο του Παιδιού Χαλκίδα, Θεοδωριδειο Ίδρυμα Καρδίτσας, Σύλλογος Αγάπη Χαλκίδας, Δημοτικό Σχολείο Πολιτικών, Σταύρος και Μαριάννα Μακρή, Ιωάννα Τσάκαλου, Δημήτρης Κούρνης, Στάθης, Αδελφάκια Καραβά, Κήρυκος, Βασίλης Τσίρης, Αδελφάκια Γραμματικόγιαννη, Γιάννης Κουράσης, Άκης Σκαράκης, Τρίδυμα αδελφάκια Βολιώτη, Τηλέμαχος Μιχελής, Αδελφάκια Καλογιάννη, Γιάννης Μπούρας, Αδελφάκια Χατζή, Γιάννης και Αργυρώ Ρουσοδήμου, Ραφαήλ.

Α και κλείνοντας να σας ενημερώσουμε ότι αυτή η δράση είναι η πρώτη μας. Έρχονται και άλλες και σας θέλουμε όλους μαζί για να δώσουμε Χαρά και Προσφορά σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΜΠΑΡΟΥΤΟΞΥΛΟ
ΤΣΩΚΟΣ