ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κτητορικό Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιβολίων

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας τελέσθηκε το καθιερωμένο κτητορικό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των διατελέσαντων ιερέων Δήμου Πέπα Ιωάννου Μαρίνου Δημητρίου Φροσύνη Βασιλείου Μασούρα Σπυρίδωνος Σαμπάνη Δημητρίου Ματσίνου και του εκ Περιβολίων Ιερομονάχου Στεφάνου Κοκκίνη.
Κτητορικό Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιβολίων
Με την πρέπουσα λαμπρότητα διανύοντας την χαρμόσυνο περίοδο της Χριστού Γεννήσεως και εν όψει της εορτής του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου  έλαβε χώρα στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην ενορία των Περιβολίων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. με τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων οι  λατρευτικές εκδήλώσεις  επι τη εορτή του Αγίου Στεφάνου με την τέλεση του εόρτιου εσπερινού όπου ιερούργησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Μπατής εφημέριος Καλημεριάνων.
Την επομένη ημέρα στον προαναφερθέντα ιερό ναό τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία όπου ιερούργησαν οι Πρωτοπρ Γεώργιος Γιαννούλης εφημέριος Αγίου Λουκά Αλιβερίου Αντώνιος Γκίκας εφημέριος Δύστου ο Οικονόμος Αριστείδης Ρούσσος εφημέριος Διρρευμάτων οι Πρεσβύτεροι Σταμάτιος Νονας εφημέριος Κοσκίνων  Παναγιώτης Καρακίτσος εφημέριος του ιερού ναού και ο

Διάκονος Απόστολος Μπάκουλης.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας τελέσθηκε το καθιερωμένο κτητορικό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των διατελέσαντων ιερέων  Δήμου Πέπα  Ιωάννου Μαρίνου  Δημητρίου Φροσύνη  Βασιλείου Μασούρα  Σπυρίδωνος Σαμπάνη  Δημητρίου Ματσίνου και του εκ Περιβολίων Ιερομονάχου Στεφάνου Κοκκίνη.
Παρέστησαν στην Θεία Ευχαριστία πολλοί πιστοί καθώς επίσης και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβολίων το Όραμα στην συνέχεια  παρετέθη εόρτιο γεύμα  με την ευγενή χορηγία του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Καθώς επίσης στο αναλόγιο έψαλε
Ιεροψάλτης του ιερού ναού  και Αναγνώστης κ. Αναστάσιος Ρέτσας  ο οποίος είχε την επιμέλεια της όλης  λατρευτικής συνάξεως σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού.
Φωτογραφίες Αναστάσιος Ρέτσας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ